luni, 21 noiembrie 2011








Iubesc iubirea

    dar imi dau seama ca nu stiu nimic despre ea, iar la scoala unde Dumnezeu preda Dragostea adevarata, ma tem ca de abia am inceput clasa intai.

Daca dragostea nu se vede in fapte, ceea ce se simte nu inseamna nimic. De cele mai multe ori ne gandim la dragoste ca la ceva de nestapanit, si astfel ne scutim de comportamentul responsabil.

Adevarata dragoste nu se gandeste la sine ea se daruieste, se jertfeste, isi uita propriile interese, si mai ales nu se masoara in intensitatea sentimentelor. Cand pacatul a doistrus design-ul original al dragostei, creat de Dumnezeu, oamenii au inceput sa "poarte" o imitatie de proasta calitate, facuta din Egoism si Iresponsabilitate. Lumea otraveste dragostea, punand pe primul plan satisfacerea propriilor dorinte. Antidotul lui Hristos pentru otrava dragostei de sine este Crucea. (Ioan 15:13) Prin felul nostru de a iubi, lumea va cunoaste ca suntem diferiti !!! Adevarata dragoste stie sa astepte rabdatoare momentul potrivit cand va iubi cu dragostea lui Domnezeu.
                                                                          (Adio Amoruri)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu